Новините днес

Новините преди и след закуска.

Александра Богданска прави отчаяни опити да си върне Даниел


Александра Богданска прави отчаяни опити да си върне Даниел

Александра Богданска стана съседка на бившия си мъж Даниел Петканов, писа „Уикенд”. Моделката се е нанесла в затворения комплекс край София, където живее Лудия репортер. Красавицата сама призна, че е наела под наем апартамент в тузарския пернишки квартал „Делта Хил“, популярен като „Бевърли Хилс“ – кварталът на богатите.


„Прави отчаяни опити да си върне бившия мъж, явно все още го обича” – смятат последователите й в социалните мрежи. Моделката преценила, че би било най-добре за нея и сина й Габриел да наемат апартамент в комплекса, който да използват през топлите месеци и също така да е близо до Петканов. Имотът е на първия етаж и разполага с двор, който благоевградчанката обеща да се пробва да окоси сама.

„Знаете, че преди да се разведем с Дани живеехме в един затворен комплекс извън София и всъщност приятелите на Габриел, с които той отрасна от бебе, са там. Това място аз много го харесвам, защото е супер подходящо за отглеждане на малки деца. Няма коли, спокойно е, навсякъде си заобиколен с природа и на мен ми беше супер мъчно, че се наложи да напусна това място. Така ще бъда близо до обкръжението ми от майки. Ние бяхме четири бременни жени по едно и също време и родихме горе-долу през месец”, призна Алекс в последното си видео.

Тя показа как оборудва апартамента с най-необходимите неща и е пренесла част от багажа на Габриел и своите вещи. Двамата с Даниел са си поделили грижите за малкия сладур, който живее седмица при майка си, а след това седмица при баща си. Припомняме, че семейството се разведе тайно в началото на април. Двамата не обявиха кога се е състояло бракоразводното дело, като единствено „Уикенд” съобщи, че е било на 1 април, деня на шегата, но са се развели напълно сериозно.

Първия път, когато семейството бяха пред развод, в началото на 2020 г. Ппроблемите им дойдоха от това, че не могат да се разберат за собствен дом. Инфлуенсърката се оплакваше, че не й харесва да живее в къща извън София, защото работата й е в столицата и пътуването й идва в повече. Александра искаше да живее в града, а само уикендите да прекарва в „Делта Хил”. Изведнъж, 2 години по-късно, моделката промени философията си и реши, че й се живее на село, а в столицата ще прекарва по-малко време.

„Как се променят хората или по-скоро любовта и желанието да е близо до бившия й мъж я е подтикнало да се върне в с. Кладница. За всяко дете е най-добре да расте с двама родители, които са заедно и Алекс е готова на всичко за да се събере с Дани” – коментират фенове на рзделеното семейство Петканови.