Новините днес

Новините преди и след закуска.

Джаферович напира за „Ергенът“

Джаферович напира за „Ергенът“

Ваня Джаферович има голям опит в риалити предаване.

Вечният риалити герой Ваня Джаферович напира и за „Ергенът“, въпреки че е женен и баща на две деца. В социалните мрежи на шега той се самопредложи на продукцията.


„Искам да ви съобщя, че влизам в нов формат, едно ново предизвикателство за мен. Предаването се казва Ергенът, сезон втори“, написа победителят от „Сървайвър“. На снимката той е застанал до красив храст, а отзад се вижда морето-пейзаж, типичен за риалити предаването, което се превърна в хит. Освен че на два пъти бившият футболист бе част от „Сървайвър“, той посреща гости в „Черешката на тортата“, бе и участник в „Като две капки вода“. Жена му продължава да е гримьорка в продукцията.


Загадката кой ще е ергенът във втория сезон на риалитито все още няма отговор. Много от феновете на предаването предположиха, че в тази роля ще влезе актьорът Филип Буков, но най-вероятно няма да е той. Може Ваня да се предлага за водещ на предаването, като в първия сезон това беше Наум Шопов. Той обаче се появяваше едва за няколко минути във всяка серия и зрителите бързо го забравиха.