Новините днес

Новините преди и след закуска.

Семеен уют на за Наско Сираков навръх юбилея! Посрещна своите 60 г. в тесен семеен кръг


Семеен уют на за Наско Сираков навръх юбилея! Посрещна своите 60 г. в тесен семеен кръг

Спокойна и много приятна вечеря в ресторант в квартал Казичене само със семейството бе поантата в тържествата за 60-годишния юбилей на мажоритарния собственик на футболния „Левски“ и голмайстор на отбора за всички времена Наско Сираков, разузна „България Днес“.

Цял ден стотици хора запалиха телефона на юбиляря, но се оказа, че очакваното всенародно тържество се отлага във времето и покана никой не получи. Повечето съотборници на Сираков от митичния вече „Левски“ от края на 80-те години на ХХ век лично са се обадили, потвърдиха някои oт тях, също и тези от състава на четвъртите в света.

По-рано през деня ръководството, треньорите и футболистите на „Левски“ спретнаха страхотна изненада на боса си по случай рождния му ден. От клуба организираха парти изненада на „Герена“. Легендарният нападател получи подарък – фланелка на „Левски“, а преди да види номера й, възкликна: „Само не №60“. Именно това бе изписано на гърба на фланелката, връчена му от Даниел Боримиров.

Сираков получи подарък и от основния спонсор на отбора, след което обяви, че той ще отиде на търг и събраните средства ще се озоват в касата на клуба. В реч пред футболистите Сираков допълни, че най-трудните времена за „Левски“ вече са зад гърба им и е радостен, че вижда как каручката се превръща в каляска.