Новините днес

Новините преди и след закуска.

Николета боядисва яйца за Боби Михайлов в Балкана


Николета боядисва яйца за Боби Михайлов в Балкана

Борислав Михайлов посрещна Великден сред тишината и спокойствието на Стара планина.

Президентът на БФС празнува със семейството – съпругата Мария Петрова, дъщерята Бисера и зетя Живко Миланов, двете им деца, синът Николай и Николета Лозанова с дъщеричката и. Никол отдавна е приемана за част от звездната фамилия. Всичките отседнаха в една от предпочитаните от ВИП-овете в последно време резиденция в полите на Стара Планина за Великден.

В събота Мария Петрова заедно с Николета, Бисера и децата по традиция боядисват яйца за празника. В неделя се поглезиха с богат великденски обяд. След това всички се разходиха до близката конеферма. Там най-щастливи от срещата с породистите коне бяха Мария и Николета, които не пропуснаха да се снимат с тях.

В последния почивен ден домакините организираха специален пикник на поляна. Цялата ваканция бе документирана в множество снимки за спомен от Мария Петрова и Николета, които показаха изключително близки отношения. На снимките не присъства единствено главата на фамилията Борислав Михайлов. Той предпочете да почива на спокойствие. Боби използва официален кадър, за да честити празника на всички в социалната мрежа, писа „България Днес“.