Новините днес

Новините преди и след закуска.

Ето кой съблече Диона по време на участиеФолк певицата Диона не споделя причината, поради която бе приета в болница, но заяви, че й се е случило нещо ужасно. Мнозина подозират, че е изгубила бебето, но ситуацията е достатъчно деликатна, така че никой не смее да попита в прав текст.


Изглежда певицата бързо се е отърсила от проблемите и вече се забавлява по време на участията си. На последното й такова накара един от купонджиите да я съблече, а желанието й внесе смут у младежа, но бързо се окопити и изпълни нареждането.


Хитовата изпълнителка се появи на сцената с розово пухено палто, но бързо се разгорещи и накара един от почитателите си да й помогне да го съблече. „Съблечи ме, моля“, обърна се Диона към непознатия младеж.

Тя определено знае как да забавлява публиката си и ги държи през цялото време със забавни лафчета, които карат хората да се отпуснат и да се забавляват без предразсъдъци. Тези дни тя обяви, че съвсем скоро ще представи нов дует със Саша Рико, който щял да бъде една от резачките на сезона./