Новините днес

Новините преди и след закуска.

Опа! Ето какво правят Ганка и Ванко след „Сървайвър“ и къде…Ванко и Ганка от тазгодишния „Сървайвър“ май няма да си тръгнат само с хубав спомен от участието си в екстремното риалити, но и с нещо много по-голямо.

Както е видно, страстите, които прехвърчаха между двамата във формата, са се пренесли и в живота, където те изглеждат по-влюбени отвсякога. В профила си в социалните мрежи тези дни Ганка показа и какво романтично пътуване са си спретнали с Ванко в Париж.


От коментарите под кадъра пък става ясно, че феновете на двойката са много доволни от развоя на събитията, а някои дори са били сигурни, че двамата ще продължат отношенията, които заформиха във формата. Е, оказаха се напълно прави!

Фитнес треньорът и софтуерната инжинерка от село Дорково май изживяват доста силна любов, която започва от момента, в който двамата приключват участието си в „Сървайвър“ и се завръщат от Филипините. Нещо повече – двамата вече се позната със семейството на другия, което е сигурен знак, че явно намеренията им са сериозни