Новините днес

Новините преди и след закуска.

Есил Дюран срази с тези думи за Глория!Есил Дюран е доволна от доброто си превъплъщение в образа на Глория, което бе в Нощта на дуетите преди седмица в „Като две капки вода“.

„Досега нейният образ не се е падал на нито един от участниците“ – подчерта певицата.

На Есил Дюран се падна емблематичното парче на Глория и Азис „Не сме безгрешни“, с което изправи публиката на крака. В студиото на „Здравей, България“ талантливата изпълнителка сподели емоциите си от участието в любимото шоу за преобразявания и разкри кое я затруднява най-много в имитациите.


„Бях много развълнувана заради присъствието на Глория в залата. Установихме, че никой в 10-годишната история на „Капките“ не я е имитирал. А това е Кралицата на попфолка. Това е първата попфолк певица, издигната на пиедестал, която продължава да се държи респектиращо и да твори“ – разказа тя и добави още:

„Бях изненадана и не бях сигурна какво точно да откроя в образа й. Какво да извадя на преден план. На всичкото отгоре тя седеше точно срещу мен, а Азис пееше до мен. Кралят и кралицата на попфолка, а аз – по средата! Беше много вълнуващо! Глория прие с широка усмивка моята имитация. Беше много великодушна, топла и сърцата, през цялото време танцуваше изправена!“