Новините днес

Новините преди и след закуска.

Дара преспала с мъжа на колежка! Тя научила и…Дара е откраднала мъжа на своята колежка Маги Джанаварова. Младата варненка е имала кратка секс афера с бургазлията Деян, който бе гадже на Джанаварова.

Дуетната половинка на 100 Кила имаше 3-годишна връзка с Деян, която е приключила през лятото на 2021 година. Причината е била изневяра-оказа се, че мачото е кръшкал на поразия на крехката певица.Джанаварова сподели в интервю, че системно е била лъгана, но отказа да разкрие колежката, която й е откраднала гаджето. „Уикенд“ научи, че това е била Дара, но младежът не се задържал дълго и с нея.

За сметка на това се хвалел с кого е преспал и това достигнало до ушите на рогоноската Маги. Деян го раздавал плейбой и си развявал коня с различни жени, но половинката му трябвало да му бъде вярна и да не се облича разголено.

Днес изпълнителката е щастлива с нов и по-млад мъж, като е оставила в миналото неверника и Дара. Не е ясно дали варненката е знаела, че Деян е гадже на Маги, но най-вероятно е била запозната с мъжа на колежката си, но това не й е попречило.