Новините днес

Новините преди и след закуска.

Шок в последния КЛИП на Денис Теофиков! Там също обмислял самоубийствоИзмина почти половин година след трагичната смърт на младия изпълнител Денис Теофиков, но той продължава да живее в сърцата на хората. Появи се още един нов дует с Емилия, който разтърси всички. В сюжета на видеото Денис също обмисля самоубийство.


Новият сингъл „Единствено“ зарадва почитателите на Теофиков, за който много музиканти казваха, че ще бъде новата звезда на България. А това е и последната му песен, която ще види бял свят.


Това е четвъртият и последен дует на двамата изпълнители, реализиран няколко месеца преди трагичната кончина на младия певец.

Видеоклипът е под режисурата на Валери Милев. Сценарият е на Мариан Вълев, който е един от героите в лентата, заедно с Михаил Билалов, Кирил Ефремов и Башар Рахал.

Шокиращото в клипа е това, че сюжетът предполага Денис да обмисля самоубийството си. В сценария трябва да се застреля от упор в главата, докато в реалния живот той скочи от седмия етаж на жилищна сграда. А дали наистина сам се е хвърлил към пропастта – ще си остане загадка.