Новините днес

Новините преди и след закуска.

„Ергенът“ се ожени за тази участничка! Жените полудяха от завист

„Ергенът“ Виктор Стоянов се ожени за една от претендентките за неговото сърце в култовото риалити. Никой не очакваше, че булката ще бъде точно тази девойка, тъй като зрителите са категорични, че между нея и мачото няма никаква химия.

Все пак Виктор надяна сватбения костюм, а до него в сватбена рокля се появи една от най-влюбените девойки от шоуто.


Виктор с булката Деница

Сценаристите на шоуто спретната истинска забава не само за зрителите на „Ергенът“, но и за част от участничките. Виктор избра шест от девойките, които да се включат в специални фотосесии с него. Снимките си имаха тематика.

Адам и Ева (Виктор и Гергана)

Виктор се видя в чудо при снимките с девойките. Най-напориста се оказа Гергана, с която Виктор трябваше да пресъздаде сцена от Адам и Ева. Страстите се нагорещиха и при кадрите с Благовеста, тъй като темата им беше „50 нюанса сиво“. Секси са кадрите му и с Дениз, които бяха като истински спасители на плажа. На рускинята Виктория й се паднаха фермерски снимки, Александра пък влезе в образа на Пепеляшка.


Александра като Пепеляшка и нейният принц Виктор

Истинска завист предизвика Деница, която се пребори да бъде първата булка на Виктор. Блондинката облече булчинска рокля и за момент си призна, че си е помислила, че наистина ще се венчае за най-желания ерген у нас. Останалите момичета не скриха разочарованието си от този факт и искрено се дразнеха да гледат Виктор и Деница като младоженци, пък било и само на игра.

Фермерите Виктор и Виктория

Все пак Виктор хареса най-много снимките си с Виктория и именно нея покани на среща по-късно. А без роза остана малкото Вики и се размина с победата в шоуто./show.blitz.bg


Сцена от „50 нюанса сиво“ – в ролята Виктор и Благовеста