Новините днес

Новините преди и след закуска.

Деси Слава смая всички с това признание, феновете й са бесни…Деси Слава направи такова взривяващо признание, че успя за нула време да накара феновете на поп фолк жанра да откачат. Да си отпусне така душата я накара щерката на колежката й Глория – Симона Загорова в кулинарната й рубрика.

Докато готвеше, поп фолк дивата разкри, че всъщност поп фолк съвсем не е голямата й любов. Нещо повече – до един определен момент дори не е знаела, че съществува, защото е имала очи само за фолклора.

„Плакала съм, когато трябваше да пея поп фолк“, призна Деси, а обяснението й е достатъчно красноречиво – „В началото поп фолка беше много… „Радка, малката пиратка“, „само да те гепна…“ – по-нецензурни неща. Тези неща ме отвращаваха, но се подхлъзнах на около 16. Бях млада, емоционална…“, сподели още тя.Думите на Деси Слава, която е израснала с фолклорна музика, със сигурност ще жегнат много от феновете й, но, както изглежда, тя предпочита да е откровена, отколкото лицемерна по този въпрос.

Любопитен факт е, че малкият й 4-годишен син, я гледа по телевизията от съвсем малък, но не обича да я слуша как пее. „Казвах си, че на това дете или му е стъпил слон на ушите и мрази музиката, или е толкова добър, че си вика: Тая какво си мисли, че може да пее“, пошегува се изпълнителката на „Бели нощи“, която е майка на две деца.