Новините днес

Новините преди и след закуска.

Маги Джанаварова понесе жесток удар, гаджето й…Маги Джанаварова изживява един от най-трудните си периоди в личен план, защото понесе твърде жесток удар от доскорошното си гадже. Талантливата поп певица лекува болка от изневяра, но редом с това има и причина да се усмихва отново.

Изпълнителката разказва, че животът рядко я е поставял „на колене“, но за сметка на това ситуациите, в които това се е случвало, са били достатъчно силни, за да я разклатят. Последната такава била именно нейна връзка, приключила миналото лято.


„Причината за раздялата беше предателство. Да видиш, че си бил с абсолютно непознат човек. Изневяра – и то не единична. Изневяра с моя колежка. Разбрах за много хора, аз не съм била трета, а N на брой. В онзи момент се чувствах много предадена, объркана и излъгана“, споделя певицата в интервю пред Мон Дьо.

Маги Джанаварова: За първи път съм толкова дръзка и смела!

За изневярата научила случайно. „Естествено, че имаше страх. Кой не се страхува? Като всяка една жена, ние сме склонни да простим или да се опитаме да простим с цената на това да задържим човека до нас. Просто бяха много нещата, които се случваха и които вече бях направила, за да задържа този човек до себе си“, добави още певицата.