Новините днес

Новините преди и след закуска.

Венета от „Ергенът“ призна пред БЛИЦ, че родителите й са я изоставили! Живяла в мизерия и глад


Най-позитивната и откровена участничка от „Ергенът” беспорно е Венета Костова. Тя се превърна в любимка на зрителите, които се разочароваха от решението на Виктор да я прати вкъщи преди финала.


31-годишната Венета е родом от Дупница. Завършила е фармация, с което изключително се гордее. Обича да общува, а най-силното й качество е, че умее да се забавлява и с лекота приковава вниманието върху себе си. Голямата болка в живота на Венета е, че е изоставена от майка си на деветгодишна възраст.Пред репортер на БЛИЦ Венета е до болка откровена за влошените й отношения с нейните родители, за болестта на баща си и трудните и мизерни години, в които не е имало какво да яде.


– Венета, да си призная, не очаквах точно ти да отпаднеш тази седмица. Струваше ми се, че през цялото време с Виктор имате особена връзка и симпатия…?

– Скандалът ми с Александра повлия върху емоциите на Виктор и това той да ме изхвърли от санаториума. Разбраха, че не съм добре психически. (смее се) Кралицата имаше един месец на разположение, нека малко и статистите да влязат в роля.