Новините днес

Новините преди и след закуска.

Скандалът ескалира! Теди Александрова разкри, че фамилия Стораро дължат много пари на „Пайнер“Скандалът ескалира! Теди Александрова разкри, че фамилия Стораро дължат много пари на „Пайнер“

Фолк певицата Теди Александрова избухна с нова серия срещу бившата си изгора Емрах, но този път нападката й е насочена основно към цялата фамилия на младежа.Оказва се, че Тони Стораро и синовете му са огромни длъжници към фирма „Пайнер“, където им висят повече от 20 000 евро за неустойки.Дължимото е по повод напускането на Емрах от компанията, случило се неотдавна. „Това е една малка част от сумата, която дължите на фирма „Пайнер по неустойката на договора! А цялата сума е 20 000 евро! Парите са текстовете и мелодиите ми не са част от това ваше задължение! Смешна и жалка история“, написа Александрова и прикрепи бележка от платежно за частично плащане за неустойката на Емрах, пише „Хотнюз“.

„Та за кое се тупате в гърдите, че сте платили? Дори и тази сума по нестойката я давате на парче! Жалка работа! Язък, че парадирате с пари и имоти в душите сте бедни“, засече още сина на Стораро и фамилията му. Емрах пък публикува в Инстаграм стори чат уговорката си с бившата за пари, които й е плащал за авторска дейност.
По-рано Александрова изрази отново твърдението си, че Емрах има зависимости към опиати и това води до редица проблеми в характера му. „Страх ме е, че може би съм била с човек, който има раздвоение на личността в следствие на всички наркотици. Нестабилна психика, лабилна, смяна на настроенията рязко, както и на мненията и решенията си“, твърди блондинката.