Новините днес

Новините преди и след закуска.

Юлиан Вергов пребит до смърт! Иска оставката на правителството

Любимият актьор Юлиан Вергов, който тази година е част и от журито в „Като две капки вода“, изплаши близките и приятелите си. Той се появи в социалните мрежи целият облян в кръв, а лявото му око едва се държи отворено. 

Актьорът, който внесе смут в социалните мрежи, е бил пребит от полицаи. Това твърди самият той в официалния си профил в Инстаграм. 

Бързаме да уточним, че Вергов е добре, а кръвта по лицето му е добре направен сценичен грим. Той влиза в роля на скандално клипче, което едва не докара инфаркт на почитателите му. 

„Казвам се Спиридон Векилски и съм част от протестиращите. Снощи протестът мина много мирно, нямаше никакви стълкновения с полицията. Странно защо се държаха много възпитано, дори на няколко пъти донесоха сладолед. Надявам се правителството да подаде оставка и все така по мирен път да преминават всички протести“, казва Вергов във въпросното клипче. 

Негови последователи не скриха ужаса от гледката, но пък го поздравиха за страхотното превъплъщение и иронията, с която е подходил при записите на клипа. Видеото вероятно е заснето отдавна, при първите протести срещу правителството. Споделяйки го сега, явно актьорът отново иска падането на управляващата власт.