Новините днес

Новините преди и след закуска.

Участникът от „Фермата“ се подложи на дълга хормонална терапия, за да се превърне в мадама. От мъж той се трансформира в жена. Дори си смени личната карта, в която не бе записан като Тихомир Рангелов, а като Мелиса.Е, близо година по-късно той отново ще си сменя пола. И ще бъде мъж. Това разкри самият шампион по културизъм. Тихомир-Мелиса-Тихомир показа снимка заедно с годеницата си, на която се вижда, че отново е мъжествен.

Доскоро мъжът-жена-мъж беше с дълга руса коса, носеше грим и обличаше женски дрехи. Той все още не е съобщил какви са мотивите му да се завърне към предишното му аз.
Това направи обаче неговата половинка Емили. Тя потвърди, че Мелиса вече няма да я има и на нейно място се завръща Тихомир. Двамата се сгодиха преди известно време и стягат сватба.

„Той беше транссексуален. Но вече се чувства много по-добре като мъж. Все пак се осъзна и отново си сменя пола“, коментира половинката на Тихомир-Мелиса-Тихомир – Емили.
Културистът, превърнал се в жена, така и не си смени пола изцяло. По думите му това е крайна мярка, която включва суперскъпа и опасна операция. А той/тя/той не е готов, а и не било нужно да си премахва члена.
„Хормоните са достатъчни, за да те променят. Не съм фен на трайните премахвания и операциите“, сподели преди време Тихомир-Мелиса.

Тихомир преди да стане жена …. и като Мелиса.

Мачото от „Фермата“ и любимата му се залюбиха преди близо година. Емили е транслесбийка, признава самата тя. „За любовта граници, форма и пол няма“, сподели тогава Мелиса, щом представи официално половинката си.

Двамата с Емили се превърнаха в първата еднополова двойка у нас, регистрирала се като такава в преброяване миналата година. Още от дете Тихомир разбира, че не се чувства окей в тялото на мъж. Години по-късно решава, че е дошъл моментът, в който да се превърне в жена.

„Още от малка се чувствам различна, играех с кукли, обличах женски дрехи. Когато започнах да се занимавам с фитнес и се запалих по състезанията, пиех различни препарати, приемани традиционно от културисти и бодибилдъри, които активираха повече мъжките ми хормони. Затова дълги години бях заключена в този капан, но на подсъзнателно ниво винаги съм била жена. Съжалявам, че не реших още преди години да го направя. Вече съм себе си, щастлива и уверена“, сподели Мелиса, малко след като официално стана жена.