Новините днес

Новините преди и след закуска.

Бившият на Джулката: Никога не съм й изневерявал! За 4 месеца само 2 пъти дойде да види сина си

Бизнесменът и фитнес експерт Илиян Найденов сключи брак с Мис Силикон Джулиана Гани в края на 2019-а, през 2020-а се роди синът им, а  година и половина по-късно семейното щастие приключи. В момента двамата съпрузи са в процедура на развод, като на 15 март Темида присъди родителските права за малкия Давид на татко му. До решението на съда се стигна след предварително уговорено споразумение.

„Уикенд” се свърза Илиян и го разпита за сагата му с едрогърдата моделка. Пред репортерския ни микрофон той разкри подробно как е успял да се пребори за попечителството на детето и отрече да има нова жена до себе си.

Илиян, на 15 март спечелихте делото за попечителство за 2-годишния ви син Давид. Майка му Джулиана Гани как прие решението на съда? – Делото прочете, както трябва. Четири месеца след „публичната ни раздяла” Джулиана се съгласи на спогодба и намери своите мотиви. Явно прецени, че е по-добре за нея детето да остане при мен. И двамата отидохме на делото в съда с ясната нагласа и предварително одобреното споразумение, че правата за сина ни Давид ще бъдат мои, че детето ще расте при мен. Джулиана ще може да вижда детето два уикенда в месеца. Голям анализатор съм и не е случайно, че постигнах победа в съда и съм попечител на Давид. Моето мълчание винаги е било много опасно. Безспорен факт е, че спечелих най-важното за мен – получих родителските права. Не беше нужно да се оправдавам и да обяснявам.


Появи ли се нова жена в живота ви?– Това доста се дъвче напоследък. След всяко пиене на кафе с жена –  независимо дали е приятелка от детството или дама, с която съм на служебна среща, се пускаше статия, че сме в интимни отношения. Не, няма жена в живота ми!
 В края на миналата година Джулиана Гани ви обвини в изневяра, публикува и ваш скандален чат със студентка…– Във всички твърдения на Джулиана за нашата раздяла и връзката ни преди това – относно финансовите отношения, няма и 1% истина. Дори мислех да застана пред детектор на лъжата, ако не бяхме стигнали до споразумение с нея за сина ни и съдът не беше отсъдил Давид да остане при мен. Заявявам най-отговорно, че от началото на връзката ми с Джулиана Гани не съм изневерявал, не съм имал интимни отношения с други жени. Не моя изневяра е причината да се разделим.
 А каква е причината?– Причината възникна много по-отдавна. Постановката на Джулиана беше недообмислена. Явно планът й е бил да излезе, да каже и покаже нещо и да ме остави едва ли не в небрано лозе. Да, ама не! Оказа се, че лозето е обрано, когато публикувах записите – малка част от многобройните доказателствата, които имам. Фактическите причини за нашата раздяла възникнаха много по-рано от публичния цирк на Джулиана. С цел да опазя и да запазя и след раздялата ни Давид при себе си, останах с нея, докато не се обезпеча с доказателства. Видя се, че краят на нашите отношения е дошъл, след като тя измисли публикуването на „скандалният ми чат”, както й от обясненията й срещу мен в медиите.
 Защо не се защитихте тогава?– Замълчах си, мъж на честта съм. Дадох обещание, че ако детето остане при мен, няма да конкретизирам и казвам, каквото и да било, свързано с нещата от връзката ни с Джулиана, реалните причини за раздялата, кавгите и проблемите, които сме имали. Постигнах си целта и детето е при мен. Нямам намерение да нападам и да влизам по някакъв начин във война с другата страна.
 Да, но чатът със студентката е ваш…– Много предпазлив човек съм и с добри познати. Имам силно развито шесто чувство и инстинкт за самосъхранение. Когато комуникирам с някого, бързо реагирам. Още докато си пишех с въпросното уж момиче, получих информация, че номерът е на мъж, а не на жена. Знаех, че не си чатя с реален човек. Същият ден се бяха случили и разни други обстоятелства, които ме ядосаха… Вече бях изморен и не исках да бъда повече с Джулиана, беше ми писнало. Осъзнавайки, че съм готов да сложа край на нашите отношения и знаейки къде отива моето съобщение, просто се майтапех.
 Каква все пак е причината за раздялата ви с Джулиана Гани?– Причината няма да бъде издадена. Държа да запазя тази информация в тайна. Целта ми е детето ми да бъде спокойно и щастливо – само това ме интересува. Проблемите и фактическата раздяла между мен и Джулиана Гани са факт доста преди времето, в което тя им даде публичност.
 А кога усетихте, че отношенията ви с Джулиана са приключили?– Усетих го рязко през лятото на 2021-ва. Направих опит да разговаряме и бях категоричен, че искам синът ни да остане при мен. Тогава тя каза, че такова нещо нямало как да се случи – съдът винаги давал детето на майката. Това ме накара да се обезпеча по някакъв начин, за да мога да водя битката за Давид.
Явно разполагате с някакви сериозни доказателства… Това ли е причината Джулиана да се съгласи на споразумение?– Бях подготвен за всичко… В деня на делото ни за попечителство имах подготвени доказателства и свидетели, които чакаха близо до съда. Ако се беше наложило, щяха да се отзоват веднага. Направих всичко необходимо, за да запазя детето при себе си. Това не беше тайна и за отсрещната страна. Отидох на заседанието на съда с най-добри намерения – да се разберем и споразумеем като цивилизовани хора, искащи най-доброто за детето им. Каква е била мотивацията на Джулиана, не мога да кажа.
Ако Давид беше оставен да живее при Джулиана…– Нямаше да се откажа, докато не постигна целта си – Давид да е при мен. Ако не е с мен, съм в състояние заради него да спя на прага на дома, в който той живее. Смисълът на живота ми е само и единствено синът ми. Детето ми е основен приоритет.
 Кога ще бъде делото ви за развод?– Не знам. Нямам повод за притеснение относно делото за развод. И двамата с Джулиана нямаме търпение бракът ни да приключи.
Очаквате ли Джулиана Гани да продължи с нападките срещу вас?– Там нещата са непредвидими и не мога да дам категорична прогноза. Смятам все пак, че няма да има нападки – по ред причини.
Кога видяхте за последен път Джулиана? Приятелят й наблизо ли беше?– Видяхме се с нея в съда. Присъстваха и адвокатите ни. Приятелят й не беше там. Няколко дни преди делото за попечителство се чухме и дообсъдихме, че отиваме в съда и подписваме споразумението.