Новините днес

Новините преди и след закуска.

Новата на Благо е на 20г. (Златка остави прелюбодееца гол като пушка)

Благой Георгиев избягал в Азия с 20-годишна девойка. Новата на бившия футболист е наполовина на неговата възраст. През декември Благой навърши 40 години.

Мацката която раздели Джизъса и Русата Златка, съвсем скоро е завършила училище, писа „България Днес“. Не за първи път Георгиев се хваща с доста по-млада жена от него. Преди години той имаше връзка с моделката Куини-Алис, а момичето още беше ученичка, когато се залюби с бившата звезда на националния отбор по футбол.

Новата мадама в живота на Благо упорито е крита от него. За да не се разбира коя е новата жена в живота му, Джизъса я замъкна в топла страна в Азия и не прави планове да се връща в България.

Приятели на Джизъса са категорични, че сегашната му половинка е истинска красавица. Момичето е от заможно семейство. Таткото на гаджето на Благо има хотел във Велинград.

В същото време се заговори че плеймейтката Златка Райкова е оставила гол като пушка Благой Георгиев, след като той й изневери с друга. Райкова прибрала всичко, което Джизъса успя да придобие след като бе позорно изгонен от Русия от предишната си жена Есмер.

 Според запознати апартаментът, който купиха, за да живеят като семейство и да отглеждат малкия си син, е бил записан на името на Златка и сега остава в нейно владение. В последните година те се препитаваха в голямата си част от реклами в социалните мрежи. Всички приходи от подобни прояви са пращани в сметката на Златка, а тя категорично не смята да даде и лев на прелюбодееца, пише „Телеграф“.