Новините днес

Новините преди и след закуска.

Кремове за лице против стареене Filorga

Кремовете против стареене са продукти за комплексна грижа, след 35 години, чиято цел е да забавят процеса на стареене. Заедно с основната си роля те обогатяват кожата с влага и хранителни вещества, от които спешно се нуждае в периода на загуба на естествена еластичност.

Филорга кремове с подмладяващ ефект

Всичко започна с френския лекар д-р Мишел Торджман, за когото клетъчната биология се превърна в голяма страст и призвание през целия му живот. След дълги години изследвания на физиологията на кожата, д-р Торджман изобретява уникална инжекционна формула за полиревитализация, която въздейства върху основните параметри на кожата. На базата на това изобретение през 1978 г. е основана лабораторията Filorga, където започва разработването на козметика с уникален ефект, която е създадена за ежедневна употреба.

FILORGA се превърна в експерт в областта на естетичната медицина, разработвайки и произвеждайки инжекционни продукти, използвани от водещи специалисти по кожата по целия свят.

Filorga е водеща марка в борбата с бръчките и други признаци на стареене на кожата. Марката разработва козметични продукти за широкия потребител, както и гама от медицински продукти за мезотерапия и други специализирани естетични медицински процедури. Всички продукти са създавани в лаборатории, отговарящи на най-високите стандарти, базирани на най-новите технологии и научни открития. Повечето продукти имат високи нива на концентрация от хиалуронова киселина и колагенови пептиди, които спомагат за стягане на кожата, възстановяване на контурите на лицето и премахване на бръчки.

Козметиката за лице Filorga time filler често се описва като алтернатива на инжекциите с ботокс.

Сред кремовете с подмладавящ ефект се открояват:

Global Repair Creme nutri-jeunesse – подхранваща грижа за застаряваща кожа. Той осигурява комплексен ефект, запълва бръчките, подхранва, овлажнява, изравнява овала на лицето, подобрява еластичността;

Crème Absolue Correction Rides е уникален крем, който се бори с всички видове бръчки, подобрява плътността на кожата и предотвратява стареенето;

Soin Hydratant Pro-Jeunesse е крем-пълнител за интензивно премахване на бръчки. Той активно подхранва кожата, овлажнява, укрепва и помага да останете здрави по-дълго.

От 2007 г. линията Medi-Cosmetique е един от най-популярните продукти, предлагани на широк кръг от потребители. Разработената по това време маска против бръчки Meso Mask все още е един от най-продаваните продукти на Filorga днес.

Кремовете срещу стареене са подходящи за редовна употреба и имат бърз и дълготраен ефект. Те са разработени на базата на патентовани комплекси Filorga и са подходящи за кожа, която е претърпяла хирургическа намеса и обработка.

Сред продуктите на Филорга са още нощни и дневни кремове Hydra-Filler, Nutri-Filler и Time-Filler, които поради ефективния си състав се използват от много жени, в повече от 50 страни по света.