Новините днес

Новините преди и след закуска.

Рич от “Дързост и красота” кацна в България

Актьорът и музикант Рон Мос, изиграл един от най-легендарните образи в историята на телевизията, е вече в България. Любимецът на поколения българи идва у нас, за да сподели едно незабравимо шоу този четвъртък (2 септември) в Античен театър, Пловдив. Концертът под надслов “Hollywood Night” ще започне в 20:00 часа, а на сцената ще излeзе още очарователната и талантлива Мaрия Eлeнa Инфaнтинo, както и обичаният Орлин Горанов. Заедно те ще изнесат 90-минутен концерт, в който ще чуем класики като “Baby Come Back” на Player, “Angel” на Роби Уилямс, “Quando Quando”, песни на Едит Пиаф, Далида и някои от най-популярните и харесвани от публиката песни на Орлин Горанов “Parla più piano” и “Към една жена”.

Ето какво сподели Рон Мос, който вчера пристигна в България заедно с жена си Девин и кучето им Господин Принс:

“Възхитен съм от България. Толкова е красиво и зелено тук. Виното ви е толкова добро, а храната – нямам думи. Радвам се, че ще имам възможност да прекарам повече време тук в компанията на толкова сърцати и гостоприемни хора. Нямам търпение и да се срещна с българската публика. Ще бъде страхотен концерт, не го пропускайте!”

Рон Мос, съпругата му и Мария Елена ще се включат в традиоционен български гроздобер около Пловдив, където ще имат възможността да се запознаят с начина на приготвяне на вино още от първата стъпка. Те ще опитат различни вина и ще се насладят на българската природа, преди да отпътуват обратно и да се впуснат в репетиции за съвместния концерт на 2 септември в Античен театър, Пловдив.

Билети за шоуто “Hollywood Night” с Рон Мос, Мария Елена Инфантино и Орлин Горанов могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.bg на цени от 35 до 80 лева, а за най-големите фенове на Рон Мос са предвидени и ВИП билети, които дават достъп до специално парти след концерта, където ще могат да се срещнат лично със световната звезда.

Продуцент на събитието е компанията KEY Events & Communication в партньорство с Мария Елена Инфантино.